Diverse

4 gode grund til at få planter i dit hjem

De er ikke bare flotte, de er også utroligt funktionelle og så er det lige præcis den mændge ansvar, du ikke vidste at du havde behov for. Man ser det som regel ved sine venner, enten kan de ikke passe på en plante og har dem ofte ikke længe, eller så går de fra at have en enkelt plante i deres vindueskarm til at have hele lejligheden fuld – det er som svamp i væggene, det gror bare! 

Vi har sammensat en liste til dig med fire gode grunde til at få lidt grønt ind i hjemmet derhjemme, du finder dem herunder.

 1. Planter er det nye sort inden for boligindretning
  Som med mange andre ting skifter trends og tendenser løbende og oftest uden at vi opdager det – det samme er sket med planter igennem de seneste fem år. De er blevet utrolig \’in\’ 

  Man ser det mere og mere både i fysiske og digitale boligmagaziner – de har alle sammen fået planter på lager eller udstiller planter i butikken, og det er der en utroligt simpel forklaring på – det går helt vildt godt sammen med træ og lyse rum, som også er blevet utroligt in i de sidste år. 
 2. Planter giver liv i hjemmet og øger indeklimaet
  Planter fungerer ikke bare som naturlige luftfriskere der hjælper dig med at holde et godt klima indenfor, det giver også en følelse af liv i hjemmet man virkelig ikke finder mange andre steder – måske en corgi kunne bringe samme type liv, men det er også et særtilfælde. 
 3. Planter er den hobby som du ikke vidste at du elskede 
  Som nævnt tidligere ser man det ved alle der bare har anskaffet sig én plante igennem tiden – de har fået flere og er begyndt at gå meget mere op i dem og det er der faktisk en god forklaring på. 

  Forestil dig at have en plante der dør, det er ikke verdenen undergang – forestil dig til gengæld at have 10 planter der dør – det er både forfærdeligt og en pludselig økonomisk udgift som du ikke havde lyst til at have. 

 4. Planter er god forretning
  Er du en af de type mennesker der nyder at lave forretning på alt, så bliver du sikkert også glad for at høre, at jo længere du har planter, desto mere bliver de værd. En hængeplante der har haft det godt i 2 års tid og \’hænger\’ omkring 1 meter til halvanden ned ligger normaltvis på omkring de 2.000kr – og det er værd at have med, for at huske at vande den engang imellem.

Læs mere om planter på migogkbh.dk