Diverse

Derfor er SEO så vigtigt for dit internet salg

Internettet og brugen af internettet, er i dag så stor en del af vores hverdag, at mange af os først tænker over det, når nettet er nede og vi ikke kan bruge det. Vi bruger det privat og arbejdsmæsset konstant. Vi googler ny viden eller vi søger efter produkter og få af os tænker nærmere over, hvordan det kan være at nogle links og hjemmesider kommer til at stå øverst på side 1, mens andre er henvist til side 5. Årsagen kaldes SEO. De virksomheder der aktivt benytter sig af SEO, er dem der ligger først og dem som der klikkes på. Som virksomhed kan du glemme alt om at få nye kunder, hvis du ikke ligger på side 1 og du skal helst ligge blandt top 3. Gør du ikke det på det søgeord, som kunden har brugt, går et evt. salg til din konkurrent der er bedre til SEO. At ligge øverst siger ikke noget om hvorvidt dit produkt er godt. Kun at du er god til SEO. 

Få hjælp til SEO

Hjælp til SEO kan du enten få via et bureau eller du kan selv lære det. Der er masser af materiale online. Det er dog et tidskrævende arbejde, så du skal være indstillet på at det tager tid. Tilgengæld er der mange penge at hente på bundlinjen. Hvis du er i tvivl om det er noget du har tid til at gøre noget alvorligt ved eller ikke syntes det er sjov,t bør du få et bureau til at gøre det. Det handler selvfølgelig altid om penge. Men som regel er det en investering der er givet godt ud. En af de ekstra fordele ved at benytte et bureau er også at de har en masse kontakter og derved er det nemmere at få links, både ind og ud af hjemmesiden. Links er med at Google syntes du er værd at sætte højere op på siden. Nogle links er selvfølgelig mere værd end andre. Kan du få et link fra en kendt blogger eller en af de store danske aviser, tæller det mere end hvis du får det fra din bedste vens hjemmeside, som ingen kender. Den type links er dog stadig værd at tage med. Alt tæller positivt.