Diverse

Slankepiller, og hvordan du vælger rigtigt

De fleste kan nok nikke anerkendende til, at de på et eller andet tidspunkt i deres liv, har været utilfreds med at den ekstra julefedt virkelig satte sig – også så godt at man ikke selv føler at man kan træne eller sulte den væk. 

Hvis du er en af dem der har oplevet overstående, er chancerne også gode for at du også har overvejet slankepiller eller såkaldte \’fat burners\’, der eftersigende skulle kunne få fedtet til at rasle af, som var det regn på en gore-tex jakke. 

Der findes et hav af forskellige gode slanke piller og tilskud derude, men ikke nært så mange som der findes dårlige piller og tilskud der i værste fald gør mere skade end gavn, hvilket fører os til denne artikels omdrejningspunkt.

Slankepiller – hvordan vælger jeg?

Selvom der findes utroligt mange forskellige produkter med navne som instant fat burner eller ripped4life og produkteksten måske er meget god og virkelig lægger tryk på at det nærmest er øjeblikkelig effekt at de river fedtet fra kroppen, så er det ikke denne slags piller du er ude efter. De bedste fedtforbrændere og produkter på markedet er også de naturlige – altså ikke laboratorieproduceret fedtbrændere.

Et godt eksempel er pure garcinia cambogia fra Thailand. De fleste der har været i Thailand eller omegn har på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med frugten. Det er en flot, ikke specielt stor frugt, der i virkeligheden minder mest om et lile græskar. Det er en utroligt syrlig frugt, der ligger i Tamarind-familien. Det der er med denne frugt er den er brugt og gennemtestet af Thailandske- og indiske familier igennem generationer og har nogle klar sundhedsmæssige fordele – der også indebærer en øget fedtforbrænding.

Er det risikofrit?

Stort set, hvis du har købt dine piller eller frugter igennem en leverandør med gode anmeldelser har du relativt små chancer for at ende med et dårligt produkt. Der er dog nogle mennesker (det er nok mere er forbeholdt alle slankepiller og ikke kun den her )som bør være opmærksomme på at tage fedtforbrænderpiller, de er: 
– Personer med diabetes
– Personer med lavt blodsukker
– Personer der får medicin for at regulere deres lave blodtrykket
– Personer der i det hele taget for vedvarende regulerende medicin for en varig lidelse – Gravide eller hvis du ammer
– Personer med Alzheimers eller demens, da Garcinia Cambogia øger serotoninniveauerne i hjernen (som udløser den tilfredse, fulde følelse, der hjælper med at undertrykke appetitten).