Diverse

To tips til god online markedsføring

Online Markedsføring – En ting, mange metoder

Det der med markedsføring, det var svært nok allerede før computeren og telefonen kom ud. Men siden introduktionen af telefoni, www, smart-phones og sociale medier er det i hvertfald ikke blevet mere ligetil at navigere de mange forskellige muligheder man som hjemmesideejer eller forretningsdrivende har i dagens Danmark. 

Men det er der heldigvis råd for. Markedsføring, og specielt online markedsføring handler lige så meget om at vide hvorfor du gør hvad, som egentligt at gøre det. Der findes et utal af måder hvorp åvirksomheder kan markedsføre sig selv nu til dags – SEO, teknisk SEO, linkbuilding, bloggere, content og så videre. 

Hvis ikke du er helt sikker på, hvad nogle af de overstående egentligt er, skal du ikke være ked af det, sådan er der virkelig mange der har det. Derfor finder du også to gode tips til at målrette din markedsføring herunder.

Vertikale opinionsledere

Som de hedder i fagtermer, dækker over alle de typer mennesker, der kan være med til at skabe- og danne meninger om dit produkt hos din potentielle kunde. Disse mennesker kan være alt fra meningsdannere og anmeldere til bloggere på de sociale medier som Facebook og Instagram. Første tip er – har du brug for den slags opmærksomhed, eller ville dine penge være bedre brugt på annoncering eller analog markedsføring? 

For at vurdere om din forretning passer ind i bloggereparameteret, bør du vurdere om du ville kunne få noget ekstra ud af at sælge og skabe opmærksomhed om dit produkt, på denne måde. Hvis du eksempelvis sælger rørsystemer til store erhverv, er der ret gode chancer for at du ikke vil komme specielt langt ved at hyre en blogger fra indre København til at stå for din online markedsføring

Hvis du derimod driver en lille og finurlig kaffebar, der desværre ikke altid er på fuld kapacitet, så kunne du trække ret mange potentielle kunder i land, ved at have et par bloggere til at hente og reklamere med sin kaffe online. 

Annonceringer

Tip to: Annonceringer er din bedste ven i hele verdenen hvis du er ude på at sælge noget lidt mere teknisk. Hvis du er garanteret at være det første der dukker op når folk skriver godt fjernsyn Ikast, så er der også gode chancer for at dine potentielle kunder vil vurdere at det er dit fjernsyn der er det bedste – hvorfor skulle det ellers ligge på toppen? 

Til annoncering bør du udelukkende bruge Google Ads, det er nemlig på google at 95% af alle søgninger online sker.