Diverse

Et friskt pust til dig og din partner

Denne fantasi deler du med en masse – masse – andre mennesker. Der findes ligefrem klubber og mulighed for at melde sig ind i forskellige grupper for dem, der er interesserede i Dogging Fun.

Dogging Fun handler i bund og grund om at dyrke sex i det fri. Og det er faktisk lovligt og kan være ganske sjovt for dem, der gør det for deres egen skyld – og ikke generer andre med deres eskapader.

Der findes et hav af muligheder i forhold til, hvor man kan dyrke sex i det fri, find inspiration her:dogging-fun.dk

Måske har du en fantasi om at gøre det på en forladt havnefront, på et tag af et indkøbscenter eller ved indgangen til en skov. Fantasien har ingen grænser – men husk lige at tjekke om det er et sted, hvor du forstyrrer andre mennesker, så skal du nok lige tænke dig om en ekstra gang.

Dogging Fun er bedst egnet til par, der kender hinanden godt, hvis man ikke kender hinanden godt, kan man foreslå noget, som ens partner tænder fuldstændigt af på, og det er jo aldrig meningen.

Gode råd til jer, der skal i gang med Dogging Fun:

Et rigtigt godt råd er at tale om det, før I begiver jer ud på denne sexuelle eskapade. Så kan det blive rigtig sjovt og spændende! Hvad har I hver især lyst til, hvordan skal det foregå og hvad tid på dagen eller aftenen passer jer bedst?

Husk at tage passende tøj på – hvis det er lidt køligt eller blæser lidt, kan det være godt med tæpper, soveposer eller dyner, man kan have om sig.

Det er også vigtigt, at I rydder op efter jer selv. Efterladte kondomer og lignende er der ingen, der gider at træde i – så ryd op, saml jeres skrald op og efterlad stedet som I fandt det (eller pænere).

Dogging Fun er sandsynligvis sjovere om sommeren eller sensommeren, kolde temperaturer kan hurtigt fjerne den hede stemning imellem jer, så overvej lunere temperaturer.

Hvis I bliver opdaget er det en god idé at pakke sammen og vende snuden hjemad – eller finde et andet sted – så I ikke enten bliver smidt ud eller råbt efter af forbipasserende. Risikoen for at I bliver offer for at nogle filmer jeres lille seance er også tilstede, når man gør det i det fri – bare lige til orientering!

Stay safe, tag hensyn og ha’ det sjovt med det næste gang I skal ud!