Diverse

Køb dit næste lederkursus her

Har du også overvejet at tage et lederkursus, så er du kommet til det rette sted. Mange taler ofte om at de gerne vil tage et lederkursus og inden du går ind og kigger på det væld af muligheder, der findes, skal du gøre det klart for dig selv – og måske din leder – hvorfor du overhovedet vil på lederkursus.

Er det fordi, det er noget, som mange andre gør, er der nogle specifikke kompetencer du mangler at erhverve dig, er det fordi du er begyndt at kede dig lidt på dit job eller har du brug for at blive udfordret og få nye input?  Stil dig selv nogle spørgsmål inden du tager beslutningen eller surfer nettet tyndt for at se mulighederne. Hvad er den egentlige grund til dette og hvad vil du have ud af det? Når du er afklaret med det, kan du så småt gå i gang med at kigge og blive klogere på alle de muligheder, der findes på markedet og undersøge hvilke priser lederkurserne er udbudt til. lederkursus.

Din – eller din arbejdsplads’ økonomi – skal tages i betragtning inden, så du ikke begiver dig ude på et sidespor og får et koldt og rungende ’NEJ’ fra din arbejdsgiver. Der er jo forskel på at tage et lederkursus på det lokale center eller et 14 dages kursus ved et velrenommeret sted i London eller i Paris. Så hvad er budgettet og hvad er tidsrammen omkring kurset.

Undersøg også om niveauet passer godt til dig og dine faglighed, samt om du efter kurset har fået lige præcis de kompetencer, du gik efter. Der er ikke noget værre end at tage et kursus, hvor man undervejs sidder og tænker at dette skulle man ikke have betalt dyre domme for, fordi niveauet netop ikke passede til ens forventninger. Det kan altid anbefales at læse beskrivelsen meget grundigt igennem, læse om hvem der ellers tager lignende kurser og ringe til kursusstedet og tale med en konsulent eller en vejledninger, som kan give dig gode og brugbare råd.

Du kan også spørge dine kolleger om de kender kurset, eller kender nogen, der kender nogen og ringe til vedkommende. På den måde kan du indsamle din egen viden og bruge dette til at træffe den helt rigtige beslutning, så når dit mål med kurset. Hvis du er usikker, så brug lidt mere tid på at surfe lidt på nettet indtil du finder noget, der gør dig tryg .