Diverse

Er du økonomisk ramt på grund af corona? Læs dette

Desværre ligger landet sådan at corona virussen har gjort mange danskere (mange mennesker over hele verden) liv en del sværere end det allerede var i forvejen. I en tid hvor samfundet er lukket ned og mange erhverv og brancher bløder som var det finanskrisen om igen er der lige så mange danskere der desværre går uden jobs og uden mulighed for at tjene penge til dagen og vejen. 

Det er en hård tid, specielt hvis man er en af de mennesker der er ramt af den økonomiske krise, der er nemlig få ting der er værre end at være forpligtet til at betale noget man ikke har pengene til – og det får folk til at overveje deres muligheder for at tjene lidt \’hurtige penge\’ indtil krisen er ovre. 

Hvis du er en af dem der er økonomisk påvirket er der også gode chancer for at du løbende går og brainstormer på hvordan du så kan tjene penge til at putte mad på bordet – det har denne artikel et par gode bud på. 

Du kan optage et lån

Hvis du ikke er blevet helt opsagt, men din stilling kun er blevet sat på pause, så kan du med fordel skrotte årets sommerferie og låne pengene du mangler lige nu – specielt hvis du har andre munde end din egen at føde. 

Ved at optage et lån kan du altid arbejde denne sommer over og få det afbetalt i en fart. Der findes også en lang række lån derude med renter der er relativt fornuftige. 

Hvis du er studerende kan du bruge det såkaldte su-lån, der er en af de bedste typer lån man kan få herhjemme. Her skal studerende først betale lånet af når de er færdige med deres studie, hvilket for mange først er om mange år. 

Du kan pantsætte/sælge dine ting.

På hjemmesider som strakssalg.dk og DBA kan du sælge eller pantsætte ting som du ikke har behov for lige nu i byt for lidt cold cash. Hvis du brænder inde med dyre designertasker og andre designerting er det en billig måde at slippe på, hvis du står i den økonomiske saks og mangler penge til huslejen. 

Der er dog et par ting du bør være klar over når du pantsætter. Hvis ikke du kan betale lånet tilbage vil pantsætteren sælge dine ting videre og sidst men ikke mindst – du bør aldrig sælge noget der har affektionsværdi for dig.