Diverse

Lev nu sundt – Det klær Dig!

Vi kender det alle… Lysten til at flade ud på sofaen, og klistrer sig fast til fjernsynets mange pladder-programmer. Hertil pynter en skål med slik og søde sager også i aller fineste stand. Dette scenarie beskriver en situation, som alle kan genkende sig selv, og det er også okay!! MEN! Dette er for nogle dagligdag, og det er her problemet opstår. For sundhed er vigtigt for dig. Sunhed er med til at gøre livets mange farcetter positive og glædelige. En sund livsstil bidrager til et individ, som har overskud til at være glad. 

Men nu sidder du sikkert og tænker; Hvorfor gør vi ikke bare alle det? Resultatet lyder så fedt!. Det er det i den grad også! Problemet er bare, at det kræver motivation og lyst. Når man skal omlægge sin livsstil til at være sund, så betyder det, at Du lægger de dårlige vaner på bordet. Her er der tale om vaner så som, at være sent oppe, drikke alkohol flere gange om ugen og spise usundt mad. Især maden og kosten kan for mange vær det, som er aller hårdest at lægge om. Men det er nødvendigt at lægge kosten om. Hvorfor tænker du måske? Fordi at kosten er altafgørende for, at din krop, får de mineraler, vitaminer og proteiner, som den har brug for.  

Det kan være svært at finde gode madvaner, som samtidig behager dine smagsløg. Derfor har vi nedenfor opridset 3 gode råd til din nye sunde kost. 

3 gode råd til din fremtidige kostplan! 

1. Spis tørrede frugt. 

Tørrede frugt er en madvarer, som mange sundhedsfanatikere betragter som værende Sundt Slik. Det gør de, fordi det giver dig en smagsoplevelse – som din smagsløg forbinder med dét at spise slik. Tørrede frugt findes i mange varianter, hvoriblandt tørrede mango og tørrede abrikoser er meget populært blandt forbrugerne. 

2. Find Inspiration.  

At opdage sine helt egne alternativer for det usunde madunivers – som er perfekte for Dig – kan være svært. Det kan derfor anbefales at søge inspiration ved diverse madblogs eller lign. Her kan du lade dig inspirere af andre personer, som også vægter sundhed rigtig højt. 

3. Prøv dig Frem!   

Der findes ingen bedre måde at finde ud af, hvorvidt du syntes at den ene ret eller den anden ret er bedst, end at smage begge. Derfor så kom da igang! Lad dig inspirere af de ideer, som du har fået på diverse madblogs, og kom så igang med at lav dem!!

 

 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk