Diverse

Mangler du inspiration til karantænen? Læs med her

Hvis den sidste ting du kunne forestille dig disse dage var meget at se til, så er du højest sandsynlig vis i din frivillige (eller obigatoriske) hjemmekarantæne. Hjemmekarantænen er mange danskeres 2020 udfordring disse år – for hvornår har du egentligt sidst været i dit eget selskab i 14 dage, uden at lave noget andet end det du havde lyst til? 

Hvis svaret er aldrig, så er det virkelig bare bevismateriale A på at vi danskere er nogle sociale dyr uden lige og at vi altid vil jagte social stimuli – derfor er karantænen også en virkelig svær til for mange af os, der pludselig står til ansvar for vores egen tid. 

Karantænen har fået mange mennesker til at samle nye hobbyer op eller støve gamle af, det har fået folk igennem deres årlange læsteliste og det har fået hjem til at skinne efter at have været småbeskidt i lang tid. Hvis du går og mangler inspiration til corona karantænetiden, så kan du hente den herunder. 

Husk at det kun er dumme mennesker der går og keder sig. 

Du skal da se webinarer til dine øjne falder ud

Hvis der er én ting coronatiden virkelig har fået sat fokus på, så er det selvfordybelse. Mange mennesker har meget længe gået og drømt at blive bedre til deres arbejde eller hobby, men har simpelthen ikke haft tiden til det i deres daglige liv – hvilket er forståeligt når mange mennesker har så mange bolde i luften normalt. 

Men i en tid hvor der faktisk ingenting er at se til, så er det din chance nu. Ved at sætte dig ned og banke det ene online kursus igennem efter det andet om enten dit job eller hobby, så er du garanteret at blive dygtigere i karantænetiden. 

Det er ikke ofte at det sker, at vi mennesker ikke vil have noget med hinanden at gøre – men det er tid til det nu, så det kan du ligeså godt udnytte.

Ud med det gamle, ind med det nye

Hvis der er én ting karantænen bliver brugt på for mange, så er det at rydde ud. Vi danskere er enormt gode til at samle på ting og knap så gode til at få dem smidt ud. Ryd op i skuret, så du kan få plads til en ny sending fra DinGadget – du brugte alligevel ikke alle de gamle sager alligevel – en god regel er 1 års reglen. Hvis du ikke har brugt det i et helt år, skal det ud.