Diverse

Vælg DIN perfekte motorcykel hjelm

At vælge den perfekte motorcykel hjelm kan være særdeles vanskeligt. Det kan være krævende at finde hoved og hale i de forskellige udgaver af hjelme og at sammenligne fordele og ulemper ved hver enkelt type. Så her kommer en kortere forklaring og guide til at gøre valget bare en anelse lettere at overskue.

Fullface hjelmen er til dig der gerne vil vælge et mere klassisk valg, da det er den hjelm der er mest anerkendt på markedet. Den er lavet i ét stykke og består ofte af et gennemsigtigt visir, lavet i plastik, der kan åbnes, og på den måde skabe luft til henholdsvis øjne og næse. Udover dette er det den type hjelm der yder den største beskyttelse til hovedet.

Flip-up hjelmen er blevet den mest populære hjelm på markedet i dag. Denne type hjelm giver muligheden for at hele kæbepartiet kan løftes op og give næsten fri adgang til hele ansigtet. Den benyttes ofte af motorcykel politi, der skal have lidt adgang til at kunne tale uden at være nødsaget til at tage hele hjelmen af. Kørere der har et behov for at bruge briller kan ligeledes gøre god brug af denne type hjelm.

Pilot hjelmen er til motorcyklisten der elsker at nyde livet. Den type der ikke blot bruger den som et transportmiddel men som nyder vinden i ansigtet og friheden det skaber at cruise. Hjelmen er åben til ansigtet og bliver ofte brugt i kombination med et par motorbriller. Dette er med til at bidrage til navnet – da man får inspirationen fra 70\’erne\’s piloter.

Gule hjelme er et begreb der bliver brugt til de mere trafiksikre hjelme. Dette bliver ikke begrænset til en bestemt type af hjelm – blot at den har en gul farve. Den skrigende, neon gule farve er med til at gøre motorcyklister mere synlige i trafikken og forhåbentlig en faktor til at mindske risikoen for trafikuheld.

Som en ekstra bonus til din nye hjelm er det muligt at tilføje Pinlock indsatser til dit visir for at forhindre hjelmen i at dugge. Med denne bliver temperaturforskellene i og uden for hjelmen irrelevante. Og for at man kan blive helt suveræn motorcyklist skal man til hver en tid investere i et Intercom system. Disse systemer gør det muligt at kommunikere med andre motorcyklister på farten, eller bare at vide hvor man er på vej hen via GPS\’en. 

Så er du blot ét klik fra DIN drømme motorcykel hjelm.