Diverse

3 gode råd til at finde de rette indvendige døre til dit hjem

Når du skal finde indvendige døre til dit hjem, er der en række ting, du kan overveje. Hos Melholt.nu finder du et stort udvalg af indvendige døre, og der er både forskellige størrelser, farver, mønstre og meget andet. Der er derfor rig mulighed for at finde en løsning, der passer perfekt til lige netop dit hjem og dine behov.

Der er sådan set ikke noget, du ikke kan, når du skal finde den rigtige løsning. Kun fantasien sætter grænser, og de fleste døre kan tilpasses hjemmets stil – og omvendt. Det er dog værd at overveje, om det fx skal være solide døre, døre med ruder, dobbeltdøre, farvede døre osv.

En dør kan være noget af det sidste, du tager stilling til i dit hjem, men også valget af døre kan være med til at udtrykke lige netop din stil og skabe det udtryk, der lige er hvad der manglede som det sidste i dit hjem.

1. Tænk over farven

Måske du er mest til hvide døre, og det er dét, du skal have. Men tænk alligevel over mulighederne for forskellige farver og nuancer. Kig på dit hjem, som det er nu. Måske en dør i en farve ville passe langt bedre ind end en hvid dør? Det kan være, at der lige nu i dit hjem går et farvetema igen, og her kan det være oplagt at vælge en dør, der matcher dette, så den hvide dør ikke ender med at bryde med din stil og dine farvetemaer.

2. Skal døren have en funktion?

Ønsker du, at dine indvendige døre skal have en funktion? Hvis du ikke er sikker på, hvad der menes, så er det meget klart. En dør plejer at have en enkelt funktion. Men forestil dig franske døre med ruder. Her kan en sådan døren faktisk have flere funktioner. De kan være med til at skabe åbenhed, så udtrykket i et rum ændrer sig. De kan også være med til at skabe lysindfald, så du får glæde af lyset uanset om døren et lukket eller åben.

3. Overvej alternative muligheder

En alternativ mulighed kan være en dør på en skinne. Det betyder, at døren glider til siden, fremfor at åbne på den klassiske måde. Det er noget, de færreste selv overvejer – måske fordi de slet ikke kender til mulighederne. Men tænk fx over, hvor meget plads du kan spare, når du har en dør, der ikke åbner ud i et rum. Det kan ende med at blive det hele værd at tænke alternativt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *