Diverse

5 gode grunde til at købe boblekuverter hos Billig Emballage

Hvis du sender større eller mindre forsendelser på daglig basis, er det vigtigt at sende i emballage af god kvalitet, så dine forsendelser når frem til modtageren uden skader og ødelæggelser. Men udover kvaliteten er det også vigtigt at holde prisen i bund, så du ikke anvender for mange resourcer på emballagen ved forsendelser. 

Hos Billig Emballage kan du finde kvalitets boblekuverter til billige priser, som du kan anvende til mindre forsendelser af breve og mindre produkter. Boblekuverter har den fordel at de er lette og ikke særlig tykke, så du kan få mere for prisen ved forsendelser. Gå ind på boblekuverter og se udvalget af boblekuverter, eller læs med her hvor du får fem gode grunde til at købe boblekuverter hos Billig Emballage.

1. Forskellige mærker med forskellige muligheder

Billig Emballage tilbyder to forskellige brands inden for boblekuverter. Packair er deres eget mærke, hvilket betyder, at kvaliteten er i top mens prisen kan holdes nede, som Danmarks billigste boblekuverter. Derudover har de et no-name brand, som kan fås som blandt andet farverige kuverter. 

2. Let vægt giver dig mere frihed

Boblekuverter er lette i vægt, hvilket betyder, at du får mere frihed vægtmæssigt, når du vil sende dine breve eller pakker. Kuverterne er foret med bobleplast med ti millimeter bobler, og er forholdsvis flade, hvilket giver dig mere plads frihed. 

3. Miljøvenlige muligheder

Billig Emballage forhandler også miljøvenlige forede kuverter, som er lavet af 100 procent genbrugspapir. Kuverten giver blød beskyttelse, med et indvendigt lag af vandafvisende PVA-belægning, som beskytter dit indhold fra regn og vind. 

Kuverterne er miljøvenlige og genanvendelige, og papiret vil blive genanvendt til nye kuverter, når de ryger til genbrug. Derfor er dette en bæredygtig løsning, som blandt andet vil have positiv indvirkning på miljøet, hvis du sender mange forsendelser. 

4. God kundeservice

Billig Emballage har god erfaring med både private og erhvervskunder, så uanset om du leder efter emballage i bulk størrelse eller blot enkelt produkter, så står Billig Emballage klar til at hjælpe dig. Du kan ringe eller skrive til Billig Emballage, som oftest vender tilbage senest dagen efter din forespørgsel, så du hurtigt og nemt kan fuldende dit køb. 

5 Mulighed for vareprøver

Hvis du er i tvivl om hvilken form for boblekuverter fra Billig Emballage, som passer til dit produkt, kan du få tilsendt en vareprøve, så du kan afprøve emballagen til dine specifikke produkter. Dermed kan du sikre dig, at du får købt den rette emballage til dine produkter, inden du bestiller større mængder af emballagen. Hvis du overvejer at få en vareprøve, så kan du ringe ind og tage en snak om dine muligheder for dette. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *