Diverse

3 grunde til at anlægge højbede fra Lyngeshop

Sommeren står for døren, og med denne skønne højtid kommer også mere tid i haven og mulighederne for at gøre din have endnu mere nydelig, så du kan nyde tiden udendørs i det flotte danske sommer vejr. 

En have er flot og dejlig at nyde, men der ligger arbejde og mange timers arbejde bag en skøn have. Derfor er det vigtigt at tænke smart og praktisk, når du anlægger din have, så du kan gøre dit liv nemmere, uden at gå på kompromis med hvordan din have ser ud. 

Lyngeshop byder på en lang række smarte og effektive løsninger til din have, som vil gøre dit liv nemmere og stadig efterlade en smuk have. En sådan løsning er højbede, som vil give din have et flot nyt look, samtidig med at gøre arbejdet i haven nemmere. Gå ind på Lyngeshops hjemmeside højbed og se mere, eller læs med herunder hvor du får 3 gode grunde til at anlægge højbede fra Lyngeshop. 

1: Lyngeshop byder på top service og et stort udvalg til haven

Lyngeshop er en familiedrevet virksomhed, som har kvalitet som deres nøgleord. Derfor er alle produkter, som forhandles hos Lyngeshop, nøje udvalgt for deres funktionalitet og kvalitet, så du er garanteret det bedste på markedet. 

Der står altid kvalificerede medarbejdere til rådighed ved spørgsmål eller brug for vejledning, så du er sikret at finde de rette produkter til din have. Inde på hjemmesiden højbede finder du kontaktoplysninger på Lyngeshop, samt en lang række forskellige og smarte produkter til din have. 

Udover højbede vil du blandt andet kunne finde græskanter, plantekasser, planteophæng, sneglehegn, krukker og potter, spejlbassiner og mange andre produkter. 

2: Højbede skåner din ryg og gør lugning nemmere

Højden på dine bede gør det nemmere at luge og passe dine bede. Dette vil skåne din ryg og dine knæ, da du slipper for at skulle ned til jorden og luge. Højbede giver dig også et bedre overblik over dine bede, så du nemt kan se al ukrudt og få fjernet det.

Hvis du planter din køkkenhave i højbede, så vil det blive nemmere for dig at plukke grøntsagerne/bærerne/frugterne direkte fra planterne, da højden på dine bede gør det nemmere at komme til. 

3: Højbede ser flotte ud og beskytter dine bede

Højbede installeres som kasser eller sider, som forhøjer dine bede. Dermed får du en anden udsigt til dine bede, når du installerer dem i højbede. Dette ser super flot ud og gør det nemmere at nyde de flotte blomster og planter i dine bede. 

Når du forhøjer dine bede beskytter du dem også mod mindre dyr såsom kaniner og harer. Dermed sikrer du at dine bede holdes sunde og stærke. 

Du kan læse videre i artiklen Fordelene ved højbede – samt et par gode råd!.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *