Diverse

Stempelure til simpel tidsregistrering

Med ansatte i en virksomhed hører koordinering og tidsregistrering til, da det er vigtigt at holde regnskab for løn, arbejdstimer og flex. Der findes mange måder at holde styr på dette, og én måde at gøre dette på er ved at foretage tidsregistrering ved anvendelse af stempelure. 

Dette er en effektiv metode til for at hjælpe dig med at føre regnskab og holde bogføring af arbejdstimer og retmæssig løn til dine medarbejdere. Afhængigt af hvor stor din virksomhed er, antallet af medarbejdere og hvordan du bedst fører regnskab, findes der forskellige løsninger for dig!

Dan-time tilbyder forskellige løsninger, som tilpasses din virksomhed og dine behov, så du nemt og effektivt kan holde regnskab og udbetale løn. Inde på hjemmesiden registrer timesedler kan du læse mere om dine muligheder, eller du kan læse med her og blive introduceret til Dan-time!

Simpel løsning til mindre virksomheder

Én mulig løsning er stempelure med stempelkort, som er en nem og enkel løsning til mindre virksomheder. Denne løsning anvender enten stempling på papir eller papkort, som medarbejdere manuelt skal stemple ind og ud, når du henholdsvis møder ind og tager hjem fra arbejde.

Herefter kan disse stempelkort indsamles, og sammen med data fra stempelmaskinen kan du nemt og simpelt lave regnskab og udbetale løn. 

Effektiv løsning uden kort

Hvis du er interesseret i en løsning uden de fysiske stempelkort, så fås denne løsning også som terminaler med enten chips eller fingeraftryk, hvor medarbejdere enten stempler ind ved at holde en chip mod terminalen, eller bruger deres fingeraftryk til det samme.

Med denne løsning bliver afløsningen samlet på en computer, hvorefter du nemt kan hente dataen og lave udbetaling af løn. 

Dette tidsregistreringssystem kan enten køre via internettet, terminaler eller mobilen. Med denne løsning har dine medarbejdere deres tidsregistrering ved hånden, og systemet indhenter automatisk denne data til din computer, så du automatisk får opsat de indtastede timer.

Denne løsning tilbyder skræddersyede funktioner såsom registrering af hvornår medarbejdere ankommer, hvor længe de arbejder, komme- og gåtider, projekt og ordrer færdiggjorte, flex, afspadsering, ferie og fravær. 

Dan-time tilbyder god service

Med mere end 30 års erfaring har Dan-time udviklet brugervenlige tidsregistrerings løsninger, baseret på god kundeservice. Der er intet krav om fast månedligt abonnement og prisen fastsættes efter de funktioner, som i benytter – altså du slipper for at betale for funktioner du ikke har behov for.

Dan-time installerer systemet for jer så det er klart fra dag 1. Derudover står Dan-time til rådighed ved spørgsmål eller behov for support. Så gå ind på registrer timesedler og læs mere allerede i dag!

Du kan læse videre i artiklen Gennemsigtighed skaber bedre arbejdsforhold og højere produktivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *